• info@taksomeren.nl

  • Bel ons: 0493 - 473717

  • Openingstijden: ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Bijzonder uitstel van betaling, nu voor alle belastingen

Inzake het uitstel van betaling heeft de overheid deze regeling verder versoepeld. Waaruit bestaat deze versoepeling en waar moet u op blijven letten?

 

Bijzonder uitstel van betaling

Zoals u weet, kon u al bijzonder uitstel van betaling aanvragen voor een periode van drie maanden voor de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonheffingen en omzetbelasting. Tip: De uitstelaanvraag is nu verder versoepeld. Wij zetten het voor u op een rijtje.

Eenvoudiger aanvragen

Om het u als ondernemer zo eenvoudig mogelijk te maken, kunt u nu door één uitstelverzoek automatisch uitstel van betaling voor alle belastingaanslagen aanvragen. Dit kan heel eenvoudig met het online formulier op de website van de Belastingdienst (https://portaal.belastingdienst.nl/wps/portal/portaal). Hiervoor dient u in te loggen met uw eigen DigiD.

Heeft u een BV?

Bij een BV kunt u als dga ook inloggen met uw eigen DigiD. In het formulier dient u de gegevens van uw bedrijf in te vullen inclusief uw RSIN (BV’s en samenwerkingsverbanden) of BSN (zzp’ers en eenmanszaken). Tip: Op het moment dat de Belastingdienst het uitstelverzoek heeft ontvangen, wordt voor alle aanslagen de invordering per direct stopgezet voor een periode van drie maanden. Tip: Het uitstel geldt niet alleen voor lopende belastingschulden, maar ook voor schulden die in de drie daaropvolgende maanden ontstaan. Dit geldt voor alle uitstelverzoeken die sinds 12 maart 2020 zijn ingestuurd.

TAK Someren

Adres:

Postelstraat 22,
5711 EN Someren

Postadres:

Postbus 61,
5710 AB Someren

Telefoon:

0493 - 473717

Fax:

0493 - 473718

E-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Like ons op Facebook

Laatste nieuws

06 december 2021 / Claire Witlox
25 september 2020 / Henry Tinnemans
25 september 2020 / Henry Tinnemans
25 september 2020 / Henry Tinnemans

Nieuwsbrief

Elk kwartaal een nieuwsbrief met de laatste actualiteiten op financieel en fiscaal gebied ontvangen? Meld je aan!

Icon Nijssen Media