• info@taksomeren.nl

  • Bel ons: 0493 - 473717

  • Openingstijden: ma t/m vr: 08.00-17.00 uur

Wie & Wat is TAK?

TAK is een administratiekantoor dat is gevestigd in het Noord-Brabantse Someren. Met een team bestaande uit tien personen zijn onze activiteiten gericht op financiële dienstverlening in de breedste zin van het woord. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het compleet verzorgen van de administratie, jaarrekening, belastingaangiften en advisering op financieel en fiscaal gebied. Ook de salarisadministratie kan door ons verzorgd worden. Daarnaast werkt TAK met een extern gediplomeerd fiscalist/accountant die ingezet kan worden indien nodig.

TAK heeft een groot klantenbestand bestaande uit zzp’ers, mkb’ers, BV’s en VOF’s. Het aantal klanten is al jaren stijgende en dat is niet voor niets; transparantie en klantvriendelijkheid zijn kernwaarden waar wij graag in investeren. U geeft ons het vertrouwen en de verantwoordelijkheid uw financiële huishouding te verzorgen, daar willen wij zorgvuldig mee omgaan. Wij leveren graag maatwerk, want geen enkel bedrijf is hetzelfde en ook de wensen en behoeften zijn voor iedere ondernemer verschillend. Daarom hechten wij veel waarde aan een prettig persoonlijk contact in een informele sfeer, waarin u alle ruimte krijgt uw vragen en verzoeken aan ons kenbaar te maken. Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak; u krijgt als klant een vast aanspreekpunt, zodat u altijd toegang heeft tot iemand die goed op de hoogte is van uw situatie.

We willen graag dat klanten zich thuis voelen en vooral thuis blijven voelen bij TAK, en dat dat zo is blijkt wel uit de eerder aangehaalde stijgende clientèle. Maar ook voor startende zelfstandigen die op zoek zijn naar een betrouwbare partij om de juiste eerste stappen binnen het ondernemerschap te zetten, willen wij graag de partij zijn om u hierin van dienst te zijn. Wij weten de weg in belasting- en regeltjesland en helpen u graag in deze fase waarin ongetwijfeld veel vragen op u afkomen.

Naast het directe en persoonlijke contact versturen wij elk kwartaal een nieuwsbrief, waarmee we al onze klanten op de hoogte houden van de actualiteiten en ontwikkelingen op financieel en fiscaal gebied. Uiteraard staan wij u graag te woord wanneer u naar aanleiding daarvan vragen heeft die mogelijk betrekking hebben op uw situatie.

Hebt u interesse in een gesprek, bel ons, dit kan ook 's avonds en zaterdags.

Vriendelijke groeten,
Henry Tinnemans & Claire Witlox

foto-team.jpg

Het is moeilijk precies onder woorden te brengen, maar het contact met TAK voelt gewoon prettig. Ze leveren goed werk en ook de manier waarop de jaar- en kwartaalgesprekken verlopen ben ik zeer tevreden over. Ik word bij TAK altijd goed geholpen.

2016-12-12
Ben Snoeijen

Het is het totaalpakket van TAK: ze doen alles voor ons op het gebied van administratie en zijn daarbij altijd aardig en behulpzaam.

2016-12-12
Fendigo

Ik ben zeer te spreken over de professionaliteit en de snelle service van TAK. Ik hoef maar te bellen en ik word geholpen, door de persoon met wie ik altijd contact heb.

2016-12-12
Fysiotherapie Stiphout

TAK is een heel toegankelijk kantoor. Als je belt word je direct in contact gebracht met de vaste contactpersoon. Er wordt altijd heel goed meegedacht in oplossingen wanneer daarom gevraagd wordt.

2016-11-23
Driessen Interieur

Ik vind TAK heel betrokken, ze denken altijd met je mee, dat doen ze echt heel goed. Eens in de drie maanden komt er iemand langs om me te helpen met de boekhouding. En het is altijd gezellig daar op kantoor, het is allemaal niet te formeel, dat vind ik ook heel prettig.

2016-12-12
Atelier Metverve

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van TAK Someren, ze helpen me met alles. Ik kan alle werkzaamheden met betrekking tot BTW, Belasting, Toeslagen, IB, enzovoorts met alle vertrouwen aan hen overlaten. Dit geeft me een veilig en vertrouwd gevoel. En ze zijn zo lekker gewoon en persoonlijk betrokken, met dat heerlijke Brabantse accent.

2016-12-12
Haarmode Suzanne

De ervaringen met TAK zijn meer dan goed, zowel wat betreft het contact als hun werkwijze. Je hoeft maar een vraag te stellen of je krijgt direct antwoord. En een vraag stellen kost bij hen geen geld.

2016-12-12
Edumar Metaal

TAK Someren

Adres:

Postelstraat 22,
5711 EN Someren

Postadres:

Postbus 61,
5710 AB Someren

Telefoon:

0493 - 473717

Fax:

0493 - 473718

E-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Like ons op Facebook

Laatste nieuws

28 september 2018 / Henry Tinnemans
28 september 2018 / Henry Tinnemans
28 september 2018 / Henry Tinnemans

Nieuwsbrief

Elk kwartaal een nieuwsbrief met de laatste actualiteiten op financieel en fiscaal gebied ontvangen? Meld je aan!

Icon Remconijssen.nl